Изберете страница

Какво е проект Зонаори и как развиваме бизнес ?

Защо създадохме проект Зонаори ?

По времето на нашите родители е било лесно – завършваш училище по специалност, която ти харесва, и започваш работа, на която да изкараш до пенсия. Спомнете си как, като деца, родителите ни  ни повтаряха постоянно да учим, за да си намерим сигурна работа. В последните 20 години светът се измени драстично. Това, на което са ни учили родителите ни с цел да ни осигурят по-добро бъдеще, е меко казано неадекватно. В днешно време намирането на сигурна и постоянна работа е по-скоро добро пожелание.

Въпреки „лошото“ според нашите родители настояще, глобализацията и развитието на технологиите и особено интернет ни предоставят изключително много възможности.

Както преди, така и сега, основният въпрос пред производителите е къде и на кого да продават продукцията си. В света се произвежда толкова много продукция, че няма как да бъде продадена. Всички производители са в жестока конкуренция и се борят за нашите левчета. Те постоянно ни предлагат промоции и намаления в магазините. Но купувайки си продукти от повечето магазини, освен отстъпката, не можем да спечелим повече. Ако препоръчаме на наши приятели продукт, който сме закупили и ни харесва, и те го закупят, от магазина няма да ни платят процент, че сме им осигурили нов клиент. Освен това, купувайки си, да речем, шампоан от кварталния магазин, нямаме никаква гаранция, че продукта е действително оригинален.

 

Какво правим и как печелим ?

Ние си партнираме и развиваме онлайн бизнес с компанията Орифлейм, като насочваме потребители на техния сайт и създаваме мрежа от потребители. Ние просто сменихме магазина и купуваме продукти които така или иначе купуваме всеки месец – шампоани, сапуни, паста за зъби, но Орифлейм предлага в каталога си повече от 1,000 продукта всеки месец. За лоялността ни като клиенти Орифлейм ни плаща 8 вида бонуси, но най-важните са :

  1. Отстъпка от 20% при покупка на всеки един от продуктите в каталога;
  2. От 4 до 24 % върху обема на лично реализирания оборот;
  3. От 0 до 24% върху обема на реализирания от групата продукция;
  4. Еднократни бонуси за постигнати резултати от 1.000$ и повече;
  5. Два пъти в годината едноседмични почивки изцяло за сметка на Орифлейм.

Какво е необходимо за да развиете стабилен бизнес ?

Както във всяка една професия, така и тук трябва да си дадете време поне от година – година и половина през която да се обучавате и да практикувате. В университета учим по 4- 5 години и излизаме от там с изключително базови познания и се усъвършенстваме чрез последващата практика. Не е важно какви компютърни умения имате в момента. Ние ще ви дадем готова система за работа и ще ви обучим, но за да постигнете желания резултат е необходимо да положите необходимите усилия и трябва :

  1. Да се обучавате. При всички случаи само професионалистите печелят много пари. Ако искате да имате доходи от 1000 $ и повече, то трябва да станете професионалисти.
  2. Привличате нови партньори и да им помагате да се развият и постигнат най-добри резултати за възможно най-кратко време. Техните резултати пряко засягат вашите доходи.
  3. Да бъдете своя най-добър клиент. Не е ли странно ако директора на Мерцедес се движи с Рено?  Не е ли странно да рекламирате собствен интернет магазин, а да си купувате същите стоки от конкурента?

Ние не изискваме от Вас да разнасяте чанти с козметика, каталози, да раздавате флаери или да правите промоции по улиците. Всички тези техники работят, но трудно ще имате бързи резултати.