Кой съм аз ?

Казвам се Юри Петров и съм независим консултант в Орифлейм България от 2012г.

Защо избрах Орифлейм ?

Станах консултант малко случайно. Въпреки, че системата на разпространение на продуктите на компанията е мрежов маркетинг, мотива да се регистрирам не беше да развивам бизнес.

Дълги години работех на смени – 24часа една смяна и 72 часа почивка и в резултат се образуваха тъмни кръгове под очите. Тогава моя позната ми препоръча крем с който да премахна тъмните кръговете. Естествено бях много скептичен, защото никога не съм вярвал, че с крем мога да премахна тази неприятна пигментация. Винаги съм смятал, че това е възможно само чрез скъпи козметични процедури, но все пак купих крема и след 3 месеца употреба всяка сутрин и всяка вечер имаше резултат. Тъмните кръгове под очите видимо изсветляха.

Освен това винаги съм имал чувствителна кожа на лицето и след всяко бръснене получавах неприятни обриви. Ползвах различни продукти маркови и не толкова – пяна за бръснене, крем за след бръснене и афтършейф, но резултатите бяха различни. Един път купувам конкретен продукт от един магазин и всичко е идеално, друг път от купувам от друг магазин и ефекта е никакъв или обратен, което ме наведе на мисълта, че вероятността да купя менте е много висока. Започнах да си купувам серията North for Men от Орифлейм и резултата винаги беше един и същ – нямах обриви след бръснене.

Покрай мен и майка ми, която страда от суха кожа започна да си поръчва продукти с които да овлажни кожата и да прикрие бръчките по лицето. След 3 месеца резултата беше внушителен. Кожата на лицето и стана по-гладка, мека и еластична. Също така изчезнаха малките бръчки около очите.

След това и жена ми и нейни приятелки започнаха да поръчват различни антиейджинг продукти и всичките останаха изключително доволни от резултата. Останаха толкова доволни, че вече с години ги ползват.

В резултат на това, че аз и моето семейство харесахме продуктите и ги ползваме ежедневно, реших да се регистрирам за да се възползвам от отстъпката за регистрирани потребители и консултанти в размер на 20% от каталожната цена.

Освен това не малка роля имаше факта, че винаги продуктите бяха свежи. Никога не получих продукт с изтекъл или изтичащ срок на годност.

Друг важен фактор за решението ми да се регистрирам е и обслужването и рекламациите. Винаги са били на топ ниво.

На кого помагам ?

Помагам на жени на средна възраст, които държат на безупречният си външен вид и търсят продукти без компромис в качеството. Жени които искат да получат максимален и предвидим резултат и желаят да получават винаги оригинални и свежи продукти при това на оптимална цена.

Какво ме отличава от другите ?

Прекрасно осъзнавам, че начина на дистрибуция на продуктите предизвиква много съмнения. Също така знам, че повечето консултанти на МЛМ компании целят на всяка цена да Ви продадат нещо, а също така ще се опитат по всякакъв начин да Ви накарат да станете  разпространители на продуктите и да развивате бизнес. Ще Ви обещават големи печалби и прочие.

Аз няма да го направя.

Въпреки, че Орифлейм предлага реална възможност за развитие на бизнес не смятам, че всеки си мечтае и желае да се развива в сферата на директните продажби и мрежовия маркетинг. Ако все пак предложението за допълнителни доходи представлява интерес за Вас, можете да научите тук.

Много търговци на практика не ги интересува какво продават, важното е само да се продава. Също така заливат клиентите си с рекламни предложения постоянно. Смятам, че не е необходимо да ми рекламират продукт който така или иначе харесвам и съм доволен от резултатите, съответно и не го правя.

За мен най-важното е клиентите да бъдат доволни и да получават желания резултат и да са на 100% удовлетворени.

Много търговци препоръчват горещо продукти за които не знаят нищо, не са ползвали и нямат никакви отзиви от клиенти. Аз не го правя и винаги препоръчвам продукти които за които съм убеден, че са с нужното качество и с които ще получите желания резултат.

Всяка препоръка е на база личен опит или положителни отзиви от клиенти.

Единствената причина поради която горещо препоръчвам на клиентите да се регистрират в сайта на Орифлейм е тяхната изгода. Искам всеки клиент да се възползва в пълна степен от ценовите предимства, както и от предимството, че само регистрираните потребители знаят промоциите за следващия месец и могат да планират покупките си.